İçeriğe geç

Aktaş Nerelidir

Ali Nur Aktaş aslen nereli?

1970 yılında Bursa’nın İnegöl ilçesinde doğdu.

Aktaş kiminle evlendi?

Kişisel hayatı Nilsu Berfin Aktaş, Ankara’da yaşayan bir iş adamı olan Serdar Sertçelik ile gizlice evlendi. Kocası, hapiste olan ve daha sonra gözaltına alındıktan sonra yurtdışına kaçtığı iddia edilen kocası Serdar Sertçelik’ten boşanacağını doğruladı. Çift, 14 Temmuz 2023’te dostça boşandı.

Mustafa Aktaş aslen nereli?

Mustafa AKTAŞ 1982 yılında Ankara’da doğdu.

Denizcan Aktaş aslen nerelidir?

Hayatı Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993’te İstanbul’da doğdu. Deniz Can Aktaş İstanbul’da doğup büyüdü. Aslen Kastamonu İneboluludur.

Ali Aktaş nereli?

Ali Aktaş (Ağtaş) (1956, İskenderun, Hatay – 23 Ocak 1983, Adana), Türk Marksist militan. 9 Haziran 1980 gecesi aşırı sağcı Sulhi Adsoy’un öldürülmesinden hüküm giydi.

Mehmet Aktaş aslen nereli?

1968 yılında Elazığ’da doğdu. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun oldu. 1994 yılında Malatya’da kaymakam adayı olarak mülki idare memuru olarak göreve başladı.

Yusuf Aktaş aslen nereli?

İlk yıllar Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995’te doğdu. Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş’ın babası Terekeme’den Azerbaycan göçmenidir. İlkokulu Ahmet Kabaklı İlkokulu’nda okurken Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’na geçti ve ilkokulu orada tamamladı.

Ahmet Aktaş nereli?

Ahmet Ziya AktaşEnerji ve Tabii Kaynaklar BakanıDoğum 1940 Yeşilyurt, Kemaliye, Erzincan, TürkiyeÖlüm 10 Kasım 2023 (83 yaşında)Ankara Defin YeriGölbaşı Mezarlığı, Ankara7 satır daha

Mert Aktaş nereli?

1989 yılında Adana/Seyhan’da doğdu.

Barış Aktaş nereli?

Kişisel BilgilerDoğum Yeri:BİTLİSDoğum Tarihi:22 Mart 2000Uyruğu:TCFutbolcu Menajeri:

Burcu Aktaş kimdir nerelidir?

Burcu Aktaş 1980 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde antropoloji okudu. Uzun yıllar Radikal gazetesinde çalıştı. Radikal Kitap’ın editörlüğünü yaptı.

Deniz Can Aktaş kiminle sevgili?

MEDYAM | Yeni sezonda aşkı bulacağız! Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in başrol oynadığı “Sınırsız Sevda” yakında @foxturkiye’de… Instagram.

Yusuf Aktaş aslen nereli?

İlk yıllar Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995’te doğdu. Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş’ın babası Terekeme’den Azerbaycan göçmenidir. İlkokulu Ahmet Kabaklı İlkokulu’nda okurken Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’na geçti ve ilkokulu orada tamamladı.

Erdoğan Aktaş aslen nereli?

Erdoğan Aktaş30 Haziran 1967’de Üsküdar, İstanbul, Türkiye’de doğduEğitimİstanbul Üniversitesi Edebiyat FakültesiAktif yıllar1993TelevizyonTelevizyon1002 satır daha

Mustafa Bozbey’in kökeni nereli?

Bozbey, 15 Ocak 1962’de Bursa’nın Nilüfer ilçesinde doğdu ve ilköğrenimini Özlüce İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Bursa Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı. Yükseköğrenimini 1980 yılında başladığı Anadolu Üniversitesi’nde aldı. 1984 yılında Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden başarıyla mezun oldu.

Alper Taban aslen nereli?

Aslen Artvin’in Borçka ilçesinden olan Alper Taban, 1976 yılında Bursa’nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İnegöl’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Üniversiteli Escort