İçeriğe geç

Dilara Boşandı Mı

Dilara Aydın sevgilisinden ayrıldı mı?

Sosyal medya içerik üreticisi Dilara Aydın, yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Canberk Yılmaz ile ilişkisini bitirdiğini duyurdu.

TikTok’ta Dilara Kaçmaz boşandı mı?

Son olarak 5 aylık bir kızı olan fenomen Dilara Kaçmaz’ın eşi Ufuk Akdoğan’dan boşanacağı duyurulmuştu. Kamu görevinden emekli olup sosyal medya fenomeni haline gelen Ufuk Akdoğan ile arasında tartışmalı bir boşanma davası olduğu belirtilmişti.

Dilara Koçak boşandı mı?

Korkulduğu gibi çift, birkaç gün önce tek celsede boşandı.

Dilara Kaçmaz evli mi?

Dilara Kaçmaz | Vay canına, kardeşimiz evlendi, umarım ömür boyu mutlu olurlar 🥰 💃🏼 | Instagram.

Dilara Aydın nişanlandı mı?

Dilara Aydın ile nişanlısı ayrıldı | TikTok.

Dilara Aydın nerede oturuyor?

22 yaşındaki Dilara Aydın Bozkurt Ankara’da doğdu ve şu anda Ankara’da yaşıyor.

Dilara Kaçmaz ve eşi neden ayrıldı?

Sosyal medya uygulaması TikTok’ta 6,2 milyon takipçisi bulunan Dilara Akdoğan Kaçmaz ile kendisi gibi fenomen olan eşi Ufuk Akdoğan arasında tartışmalı bir boşanma davası açıldığı anlaşıldı. Kaçmaz dilekçesinde, “Eşim restoranına gelen kadın müşterilerle beni aldatıyor.” dedi.

Dilara Kaçmaz ne kadar kazanıyor?

DİLARA’dan kaçamıyorum No. 9 / Ayda 150.000 TL kazanıyorum – YouTube.

Dilara Kaçmaz hamile mi?

Popüler sosyal medya platformlarından Tiktok’ta dans videolarıyla gündeme gelmeyi başaran Dilara Kaçmaz, TikTok hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.

Dilara Koçak ne mezunu?

Dilara Koçak 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi’nden mezun oldu. Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisansını tamamlayarak uzman beslenme uzmanı oldu (1996). 2001 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Yönetici Geliştirme Programını tamamladı.

Soner Gedik kiminle evli?

Ömür GedikSoner Gedik / Eşi (m. 1991–1992)

Baha Aslanoba’nın eşi kimdir?

Sürdürülebilir yaşam beslenme ve diyet uzmanı Dilara Koçak ile iş insanı Baha Aslanoba’nın dostlarının merakla beklenen düğünü dün gece gerçekleşti. Ailenin Kemer Country’deki evinin bahçesinde gerçekleşen düğün, iki ailenin yakınlarını bir araya getirdi.

İlayda Kaçmaz boşandı mı?

Sosyal medya fenomeni Dilara Kaçmaz’ın düğünü sosyal medyada çok konuşuluyor. Sosyal medya platformu TikTok’ta video paylaşarak ünlenen Kaçmaz hakkında soruşturma başlatıldı. Dilara Kaçmaz, yaptığı açıklamada eşinden boşandığını doğruladı.

Dilara Kaçmaz nerede oturuyor?

Kaçmaz, Sakarya’da doğdu ve şu anda İstanbul’da yaşıyor.

Dilara Kaçmaz bebeğine ne oldu?

Bir süre önce meleğimi kaybettim. Bu dünya için fazla temizdi, belki de kirlenmek istemiyordu. Instagram’da uzun bir açıklama yaptım ama burada yazamam.

Dilara Aydin ne mezunu?

2014 yılında Beykent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden burslu olarak mezun oldu. 2016 yılında Pilates eğitimine başladı.

Dilara Aydın hangi burç?

23 yaşındaki Dilara Aydın Oğlak burcudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Üniversiteli Escort