İçeriğe geç

Altınekin Kaymakamı Kimdir

Altınyayla Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Batuhan KALKAN, Altınyayla Belediye Başkanımız Sayın Sezai SUBAŞI, Deliilyas Belediye Başkanımız Sayın Hayati AKBULUT ve beraberindekiler, Deliilyas İlkokulu’nda düzenlenen 2024-2025 eğitim öğretim yılı İlkokul Haftası kutlama programına katıldı. @sivasvaliligi @batuhankalkan25

2024 Küçükçekmece Kaymakamı kimdir?

30 Eylül

Muhammed Emin Baştürk nerenin kaymakamı?

Tuzlukçu Kaymakamı Altınekin Sayın Muhammed Emin BAŞTÜRK, Kaymakamımız Sayın Muhammet ÇINARKA’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Altınözü Kaymakamı kimdir?

19 Eylül

Altinyayla’nın nüfusu kaç?

İlk ADNK sayımına göre ilçenin nüfusu; Toplam 10.548 kişi olup, 3.088’i merkezde, 7.460’ı köylerde yaşamaktadır. 2023 nüfus verilerine göre; İlçe nüfusu toplam 8 kişi olup, 4.307’si ilçe merkezinde, 4.431’i belde ve köylerde yaşamaktadır.

Musa Aydemir kimdir, nerelidir?

1984 yılında Ardahan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da, üniversite öğrenimini ise Edirne’de tamamladı. Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

Küçükçekmece Kaymakamı kimdir, nerelidir?

1976 yılında Kilis’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kilis’te tamamladı. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında İçişleri Bakanlığı’nda Gaziantep İlçe Kaymakamlığı adayı olarak göreve başladı.

Küçükçekmece Kaymakamı değişti mi?

Küçükçekmece Kaymakamı’ndan Katkılar 🇹🇷. Sayın Mustafa Anteplioğlu Küçükçekmece Kaymakamı 05.09.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile;

İlçe Kaymakamı kimdir?

İLÇE YÖNETİMİ VE ÖRGÜTLENMESİ Genel ilçe yönetiminin başkanı ve yetkilisi ilçe valisidir. İlçe valisi ilçedeki hükümetin temsilcisidir. İlçe valisi ilçenin genel yönetiminden sorumludur. Bakanlıkların kuruluş kanunlarına göre ilçede gerektiği kadar kuruluş bulunur.

Altınekin Kaymakamı kim?

Altınekin’in mutluluğu, huzuru ve güvenliği için Kaymakamımız Sayın Muhammed Emin BAŞTÜRK yol kontrol noktasını ziyaret etti. Kaymakamımız jandarma personelimize başarılar diledi ve vatandaşlarımıza emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.

En genç kaymakamı kimdir?

İçişleri Bakanlığı’nın son kararıyla İliç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Genç Kaymakamı olarak atandı.

Nerenin kaymakamı meşhur?

Kısa öyküsü şöyle: Eski bir kaymakam olan Yalova’ya genç bir kaymakam atanır… İlk defa sudan çıkmış balık gibi makamına oturan bu kaymakam, artık “mülki idareci” olduğunu herkesin duyduğunu, herkesin kendisini arayıp tebrik edeceğini, kendisine saygının eksik edilmeyeceğini söyler…

Altınözü Arap mı?

Hatay’ın Suriye sınırında bulunan Altınözü ilçesi, Arapça ve Türkçe’nin temas halinde olduğu bir dil bölgesidir. İlçe; Sünni Araplar, Sünni Türkler, Sünni Kürtler, Alevi Araplar ve Arap Ortodokslar gibi çeşitli etnik ve dini gruplara ev sahipliği yapmaktadır.

Hatay valisi kim 2024?

26 Kasım

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert nereli?

Mersin’in Mut ilçesinde doğdu ve ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun oldu. Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı’nda “Gelir Uzman Yardımcısı” ünvanıyla kamu hizmetinde deneyim kazandı.

Kaymakam Tuğçe Yılmaz kimdir?

Kaymakam Tuğçe YILMAZ, 1989 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak’ta tamamladı. 2011 yılında Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi anadal ve Uluslararası İlişkiler yandal bölümünden mezun oldu.

Kaymakam Özgür Kaya kimdir?

Kaymakamımız Özgür KAYA 10 Ekim 1987’de İstanbul’da doğdu. Kaymakam KAYA aslen Kastamonulu olup İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2011-2019 yılları arasında Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Gelir Uzmanı olarak çalıştı.

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği Mülki İdare Amiri adayı oldu.

Batuhan Kalkan kimdir?

Kaymakamımız Sayın Batuhan KALKAN Erzurum doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Erzurum’un Olur ilçesinde, lise öğrenimini ise Erzurum merkezde tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2021 yılında mezun olmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Üniversiteli Escort